The wishlist name can't be left blank

Lister professioneel Handstuk

Verschil in gebruik Outback & Skorpion handstuk.
De handstukken lijken veel op elkaar, maar het verschil zit in de achterkant. Bij de Skorpion is er een lager in het achterscharnier om een soepele werking bij dagelijks gebruik mogelijk te maken. Bij de Outback draait er een metalen as in het achtereinde, dit is gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor de boer of de kleine kudde scheerder. De Outback werkt heel goed samen met de Nova.

Pin of Worm (spline) aandrijving. Dit is de fitting waarop het handstuk op de aandrijfas van de motor wordt aangesloten.

Traditioneel waren machines met pinaandrijving, die op een zichtbare gleuf aan het bajonetuiteinde op de binnen aandrijving (motor) aansluiten. Deze worden nog steeds veel toegepast.  

De Worm (of spline) aandrijving werd in Australië ontwikkeld als een extra veiligheidsmaatregel. Als het handstuk blokkeert komt de aandrijving los van het handstuk.

Wanneer u een handstuk koopt dat op uw bestaande machine past, of omgekeerd, is het belangrijk dat u de juiste fitting Worm (spline) of pin bestelt.

Altijd geleverd exclusief messen !

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren